Thursday, June 8, 2017

Post Cycle Therapy Ve Onu Anlamak

Post Cycle  Therapy Ve Onu  Anlamak

Post-cycle Therapy nedir?

Post-cycle Therapy (PCT), steroid kullananlar tarafından, anabolik bir steroid küründen çıkınca iyileşmeye yardımcı olmak için kullanılan bir araçtır. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyileşme sürecine yardımcı olacak sayısız teknik ve eklerden oluşur. Dolayısıyla, yıl boyunca turnike almayan veya Testosteron Replasman Tedavisi (TRT) geçirmeyen steroid kullananların çoğunluğunun Post-cycle Therapy’sini  uygun şekilde yürütmesi teşvik edilir.



Neden PCT'ye ihtiyacım var?

Herhangi bir anabolik steroid kullandığımızda, oral veya enjekte olursa olsun, insan vücudu bunu hisseder ve doğal testosteron üretimi ile ilgili işlevlerini durdurur. Testosterondan öncelikle bahsedelim, çünkü erkek vücudundaki "Alfa Erkek" hormonu, ancak diğer birçok hormon da etkileniyor. Bir steroid kürü sırasında çoğu kullanıcının testosteron bir baz kullanması önerilir; Aksi takdirde, vücudun testosteron seviyeleri düşecek ve bu da aşağıdakilere yol açabilir:

Ciddi düşük Testosteron Belirtileri

    Libido Kaybı
    Sex Arzusu ve enerji kaybı
    Benlik saygısı / iyilik halini azaltmak
    Erektil Disfonksiyon
    Kısırlık

    Kas kütlesi geliştirme eksikliği

Şimdi diyelim ki steroid kürü ile bir testosteron kullanmaya karar verdik. Şansları, sentetik testosteron kullanmaları nedeniyle bu yan etkileri yaşamayacakları. Vücut aşırı testosteron ve diğer steroidleri tespit ettiğinde doğal testosteron üretimini durduracağını unutmayın. Yine de, çoğu sporcu için, her steroid kürü sona erer ve sporcu yukarıda listelenen yan etkileri ortadan kaldırmak için testosteronu üreten vücudu yeniden elde etmeye zorlar.

Serinin tanıtımında belirtildiği gibi, bir PCT'yi çalıştırmanın diğer birçok faydası vardır. Doğal hormonal düzeylerin iyileştirilmesinin yanı sıra, bir PCT'nin bir sonraki kritik faktörü, kür üzerinde yapılan kazanımları korumaktır. Kürde kazanımların korunmasını en üst düzeye çıkarmak için, Kürden çıkarken ve post sonrası bir kür esnasında vücudun geçtiği tüm değişiklikleri anlamak gerekir.

PCT sırasında vücuttaki değişiklikler

Fiziksel, psikolojik ve hormonal olmak üzere ana kategorilere ayrılabilen post-kürü boyunca vücutta birçok değişiklik meydana gelmektedir. Bu kategorilerdeki değişiklikleri anlamak, daha iyi bir Post-cycle Therapysi sağlayarak, sonuç olarak post sonrası kürünü, yani köprü dönemi olasılığını artırır.

Fizyolojik değişiklikler

Artık kullanıcının vücudunda aşırı miktarda anabolik steroid (AAS) bulunmaması nedeniyle, bazı fiziksel değişiklikler olmasını bekleyebiliriz. Bununla birlikte, birey bu değişikliklerin derecesi üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Fiziksel değişiklikler söylediğimizde öncelikle vücut geliştirmede çok sayıda sıfat bulunan kas hakkında konuşuyoruz. En sık görülen kas açıklamaları: boyut, dolgunluk, tanım, vaskülarite ve sertliktir.

AAS artık sistemde değilken, yukarıda bahsedilen özelliklerin birçoğunda bir kayıp öngörüyor olabiliriz, ancak bu kayıp derecesi tamamen kişiye kalmıştır. Bunun nedeni büyük olasılıkla steroitler sistemimizden çıktığında vücudun aşağıdaki durumlarla karşılaşmasıdır:

    Toplam testosteron düzeylerinde azalma
    IGF-1 seviyeleri ve azot retansiyonundaki azalma
    Dayanıklılığın azalması ve Kırmızı Kan Hücresi sayısı / Hacim
    Geri kazanım oranının ve pompaların azalması
    Androjen seviyelerinde azalma

Bu birincil faktörleri ortadan kaldırarak, kas sistemindeki değişikliklerin tam olarak neden olmasını istemediğimiz bir şekilde oluştuğunu görmek oldukça kolaydır. Kasın yanı sıra, muadili kısmı da var - yağ dokusu, aka yağ. Kürden çıkarken yağ kazanmak birçok kişi ile olur ve yukarıdaki faktörlerin bazıları neden azalan bir nedenle kişinin zihniyetidir.


Zihinsel ve Psikolojik Değişiklikler

PCT düzeninin içerdiği şeyleri bilmiyorsanız, burada okumanızı öneririm. Bu, sizi hemen hemen her küründen kurtarmak için tasarlanmış bir Post-cycle Therapysi olan Perfect PCT'dir.

Genel olarak bir PCT, birincil işlevi, vücuda testosteron üretecek olan tek veya birden fazla SERMS (Seçici Östrojen Reseptör Modülatörleri) içerecektir. En sık kullanılan SERMS'in ikisi, her ikisi de vücudun testosteron üretmesini teşvik etmek için mükemmel bir iş çıkaran Clomid ve Nolvadex'tir. Bununla birlikte, duygusal dalgalanmalar gibi birkaç yan etkileri de vardır. İlginçtir, bu herkese olmaz, ancak birçok Clomid ve Nolvadex kullanırken duygusal yan etkileri bildirir. Bu nedenle, bunu önceden bilerek ve doğru zihniyet elde etmeyi, elde tutulan kazanç yüzdesinde gerçekten bir anlaşma kırıcı olabilir. Bilgi her zaman güçtür!

Zihniyet kavramına atıfta bulunduğumda, bir PCT'ye girerken akıl kavramı benim için anlamlıdır. Örneğin, birçok kullanıcı "Şimdi kür kapalı olduğum için tembel olacağım" mantığına sahip olacak. Bu zihniyet çoğu zaman erkeklerin bir kürden çıkmasının nedenini oluşturuyor ve bunun yol açabileceğini biliyoruz Ciddi sağlık risklerine karşı. Bu "açık" hissi veren bileşikleriniz olmadığı doğrudur, ancak vazgeçmeyi ve başarısızlığı bekleyen PCT'ye girip giderseniz, muhtemelen de yaparsınız.

Depresyon steroidleri

Bu, kabul edilmesi gereken psikolojik uyarlamanın sadece bir parçasıdır, ancak herhangi bir şekilde tutulan kazançların miktarını veya seviyesini belirlemiyor. Genel sürüş kaybı PCT sırasında doğaldır, zira HPTA (hipotalamik-pitüiter testiküler eksen) kapanmıştır. Şans eseri, uygun ve eksiksiz bir PCT, HPTA'nızın tekrar toplanmasını sağlayacaktır ve iyileşmenizde size yardımcı olacaktır.

Hormonal Değişiklikler

Hormonal değişiklikler iki önceki kategoriye bağlanır; çünkü neredeyse her şey iyi bir PCT sırasında hormonal kararlılığa ulaşmakla ilgilidir. Bir sonrası kürünün ana hedeflerimiz, elde edilen kazanımları en üst düzeye çıkarmak ve homeostaza erişmek - vücuttaki bir iç dengeyi sağlamaktır. Bir örnek olarak Mükemmel Post Kürü Terapisini kullanalım.

Bir kürden sonra HPTA'nın kapanacağını ve birincil toplam testosteron düzeylerinde bir azalmayla bir çok anabolik aktivitede bir düşüş olduğunu biliyoruz. Unutmayın, testosteron, bu harika algılama yeteneği veren alfa hormonudur. Sonra, Nolvadex ve Clomid kullanımından ortaya çıkabilecek bazı zihinsel değişikliklerimiz var. Eğer bu yeterli değilse, artık psikolojik faktörümüz "açık" değil; bu, kortizol, dopamin ve östrojen gibi anahtar hormonları etkileyecektir.

Kortizol

Kortizol, adrenal bezden strese tepki olarak salınan bir hormondur. Katabolik olduğu bilinir, bu nedenle kasların parçalanmasını tetikler. Aslında kas yapımı olan anabolizmanın tam tersi bir süreçtir. Maalesef, kortizol seviyeleri, kürden çıkarken sıklıkla artmaktadır ve hem testosteron hem de büyüme hormonu seviyeleri üzerinde olumsuz bir etkisi vardır. Dahası, yüksek kortizol seviyeleri aynı zamanda abdominal yağdaki bir artış ile bağlantılıdır. Bu, son derece önemlidir çünkü tüm değişiklikler meydana geldiğinde, çocuklar genellikle stres altına girer ve bu da kortizol seviyelerini artıracaktır. Bu nedenle steroidler ve depresyon arasında böyle bir korelasyon var. Bununla birlikte, birey, bunu yapmayı seçerse, bu hormon üzerinde büyük bir denetime sahiptir.


Dopamin

Dopamin ile ilgili olarak, sayısız serebral fonksiyonları olan bir nörotransmitterdir ve en iyi olumlu takviye etkileri ile bilinir. Dopamin salınımı mükemmel bir başarı ve esenlik hissi verir ve çalışmalar, androjenik bileşiklerin vücuttaki dopamin düzeylerini büyük oranda artırabileceğini göstermiştir. Onların izin verdiği takdirde, dopamin düzeylerinin önemli ölçüde azalabileceğini görmek açıktır. Dolayısıyla, bu hormonları en iyi şekilde almaya izin verirseniz, potansiyel olarak kısır bir stres, depresyon ve diğer ciddi yan etkilere neden olabilir.

Östrojen

Son olarak, en önemlisi, erkeklerin en rezil hormonudur - östrojen. Bu belirli hormon oldukça benzersizdir çünkü erkeklerde hem olumsuz hem de pozitif etkileri vardır. Dolayısıyla, kürde olduğu gibi belirli bir aralıkta östrojen tutmak istiyoruz. Eğer kürde düzgün kontrol edilmişse östrojen PCT'de bir endişe olmamalıdır. Ayrıca, Nolvadex kullanımı ile östrojen, hipotalamusa girmekten ve daha sonra reseptörlerine bağlanmayı bloke eder. Buradaki amacın, östrojeni vücuttan tamamen ortadan kaldırmak değil, sağlıklı olduğu düşünülen bir alanda tutmak olduğunu hatırlamak önemlidir.


Özet

İşte, kortizolün etkisini sınırlandırmanın birkaç yolu ve aynı zamanda bir anabolik kürden çıkarken dopamine düzeylerini yüksek tutmak. Çoğu sporcu için oldukça tanıdık gelecek gibi görünse de, post-cycle depresyonunun son derece yıkıcı bir koşul olduğunu (aslında, burada iyi bir okuma olduğunu) sağlayabilirim, bu nedenle bazı basit fikirleri takip etmeniz önerilir:

    Her ne kadar tüm stres kaynaklarını azaltmak
    Düzenli egzersiz yapmaya devam et
    Düzgün yemeye ve ihtiyacınıza devam edin
    Kendine biraz kredi ver ve olumlu ol
    Ayna tarafından tüketilmemelidir
    Yeni motivasyon bulun ve yeni şeyler keşfedin
    Daha üretken bir uyku çekin

Bu makalede, bir anabolik steroid küründen çıkarken ve sonrasında bir terapi uygulanırken vücutta meydana gelen çok sayıda değişikliği tartıştık. Bu değişikliklerin fiziksel (testiküler atrofi gibi) veya psikolojik (motivasyon kaybı) olup olmadığı bu değişiklikleri ve kimyasal reaksiyonları anlamak kritiktir. Bugüne kadar PCT'yi oldukça korkunç hale getirdiğimiz gerçeğine rağmen, başarılı bir PCT'nin kazançlarından daha fazla kazanmasına, hormonal dengesine ulaşmasına ve genel sağlık ve esenliği korumasına izin verdiğini aklınızda bulundurmanız gerekir. . Dolayısıyla, PCT tamamlandı ve Küre geri dönmek için birkaç ay beklemek zorunda kaldığınızda kazançlarınızı nasıl koruyabilirsiniz?





Vücut Geliştirmede Köprü: Giriş


Köprü nedir?

Bir köprü, iki şeyi  birbirine bağlayan herhangi bir şey olarak tanımlanabilir. Bununla birlikte, vücut geliştirme dünyasında çok sayıda nokta var ve tam olarak iki noktaya odaklanmak istiyoruz: Bunlar bir anabolik steroid kürünün sonu ve yenisinin başlangıcı. Dolayısıyla, bir vücut geliştirme köprüsü, bir Kürün bitiminden yeni bir köprünün başlangıcına kadar alınan tüm eylemlerin toplamı olarak tanımlanabilir.

Anabolik steroid kullananların çoğunluğu yıl boyunca "kür içinde" kalmadığından, birçok nedenle Post-cycle Therapysi (PCT) uygulamayı seçmektedirler. Bir post-kürü periyodunun en kritik yönlerinden biri, vücuda hormonal bir denge kazandırırken tek başına testosteron üretmektir. Bu nedenle, pek çok kullanıcı için en büyük endişe, kür üzerinde yapılan kazanımları korumaktır hiç de sürpriz değildir.

Bir Kürün sonu ile ilgili en önemli sorulardan biri "Kür zamanını ne zaman tekrar elde edebilirim?" Şeklinde özetlenebilir. Başlıca temel kural: kür süresi + PCT (haftada) = minimum zaman kapanışı. Dolayısıyla, 6 haftalık tedavi sonrası tedavi ile 12 haftalık bir kür, kürden 18 hafta geçebilir. Bu 18 hafta, nihai hedefin başarılı bir Post-cycle Therapysi sonrasında kür üzerinde kazanılan kazançları koruduğu köprü dönemi olacaktır.



Steroid kürleri arasında köprü kurma

İşte yeni okul dönemi "köprüleme" nün damgasını vurdu. Başarılı bir köprü, sadece hormonal dengeyi geri kazanmakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcı kür sırasında kazanımlarının çoğunu korumasına izin verir. Ne yazık ki, steroid bir kürden çıkmanın en zor yanı, kazancınızın solup gittikçe izlenmesidir, bu da hayal kırıklığı yaratır. Bu nedenle birçok kullanıcı, kürü uzun süreler boyunca devam etmeye karar verir ve sonuçta ciddi bir sağlık riski altına girer ve uzun vadeli sonuçlara neden olur. Bununla birlikte, kazançlarınızı korumanın ve hala düzgün bir şekilde iyileşmenin bir yolu olsaydı, ilgilenir misiniz?

Uygun bir köprü kesinlikle kazançlar elde etme potansiyelini artırabilir, ancak bunun gerçekleşmesi için ilgili tüm değişkenleri ve faktörleri anlaması gerekir. İlk adım, kendiliğinden bir PCT ve sonrası sonrası kürü (köprü dönemi) sırasında neler olduğunu eğitmektir. Bu nedenle, köprü dizisindeki bir sonraki konular şöyle olacak:



Post Cycle Therapy

Teknik olarak, köprü süreci Post-cycle Therapy’sini n başlangıcında başlar, ancak bu sadece başlangıçtır. Nitekim, köprü döneminin en önemli kısmı ve en zor olanı PCT sona erdiğinde ve "doğal" olduğunuza geri döndüyseniz. Bu, PCT'nizin başarılı olduğunu ve sizin için başarılı olmadığını varsayıyor Tekrarlayın. Bu zaman diliminde bir Köprü'den en iyi şekilde yararlanmak için keşfedeceğimiz çok sayıda değişken var.


Steroid kürleri arasında köprü kurma

Neden Köprüye ihtiyacım var?

Basitçe belirtmek gerekirse, köprü kurmanın en önemli nedeni, kür üzerinde yapılan kazanımları korumaktır. Bunlar elbette genellikle yağ yakma, hacim kazandırma ve vücut yeniden düzenleme gibi belirli terimleri içerir. Son yazımda belirtildiği gibi, bir zihniyet gerçekten PCT'nin ve köprü döneminin belirleyici faktörüdür. Bu nedenle, bir köprü teknik olarak "PCT'den yeni bir kür başlangıcına kadar zihniyet" olarak tanımlanabilir. Neden? Çünkü yapmaya karar verdiğiniz seçenekler tutulan kazanç miktarını belirleyecektir.

Örneğin, önemli bir miktarda vücut yağını düşürdüğünüz ve birkaç kilo kas ilave ettiğinizde başarılı bir yağ yakma işlemini bitirdiniz. Kaslar zor, damarlar patlıyor ve benlik saygısı gökyüzü yüksek. Şimdi, tabii ki, eklenen su akmadan bu bakışın bir kısmını kaybedeceksiniz, ancak vazgeçip durdum diyeceğiniz bir sebep yok. Vücut geliştirme, bir yaşam tarzı değişikliği ve hedefinizden bağımsız olarak bir seçimdir. Sadece temiz yemek yiyemez, eğitemez ve hedefler için yalnızca çevrimdışıyken itemezsiniz - her zaman yapıyor olmalısınız. Bu, daha önce hakkında konuştuğumuz şeyle başlar: Zihniyet. Engeller olursa olsun, onu sabit tutmalısınız. İstediğimiz bedenini korumak için elimizden gelenin en iyisini yaparsak, bir sonraki Kürün bu kadar daha verimli olmasını sağlayacaktır.

Gerçekten şimdiye kadar profesyonel bir vücut geliştirici gördükten sonra kendilerini sezon dışında bıraktınız mı? Şansınız yok, ve açıkçası birkaç nedenden ötürü. Bunun en büyük nedeni, yapmayı seçtikleri ve yaşam biçimi haline gelmesidir. Ayrıca, mevsime geldiklerinde daha iyi şekil, sahne hazırlanmalarını kolaylaştıracaktır! Bu normal kullanıcının aynısı ile ilgilidir. Artık o süper duyguyu hissetmediğiniz için tembellik etmeyin. Tabii ki, bu kolay bir iş değil, çünkü anabolik steroidlerin vücuttan ayrılmış olması nedeniyle hata için çok daha az yer var. Bununla birlikte, köprü dönemi boyunca görünümümüzü ve sağlığımızı iyileştirmek için yapabileceğimiz seçenekler var.

Nasıl Köprü Oluşturulur?

Köprü yapmayla ilgili bazı kavramları öğrenmeden önce, kürden çıkmaya karar vermediğimizde neler olabileceği konusunda kendimizi eğitelim. Düşük bir testosteron veya bu steroid için herhangi bir steroid üzerinde kalma, kürler arasında bir köprü DEĞİLDİR. Asla çıkmayacaksanız, o zaman sadece bir sonraki kürnüzde "patlama" yapana kadar seyir halindesiniz demektir. Bununla birlikte, TRT (Testosteron Replasman Tedavisi) reçetesiz olan ve Küre girmeyen kişiler sadece potansiyel sağlık riskleri yaratmaktadır. İlginçtir ki, TRT'li çocuklar bile uzun süreler boyunca yüksek testosteron seviyelerinin tehlikelerinden bahsedeceklerdir. Ancak, ortalama kullanıcı için kürden çıkmanın olası bazı yan etkileri şunlardır:

    Kalp krizi geçirme ihtimali arttı
    Felç çekme ihtimalinin artması
    Artmış kan pıhtılaşması
    Tansiyon ve kolesterol artışı
    Prostat hasarı ve kanser
    Potansiyel saç dökülmesi
    Polisitemi (aşırı kırmızı kan hücresi sayısı)


Bunlar sadece bir kaçının adını vermektir, bununla birlikte reseptör regülasyon düzenlemesi nedeniyle bir sonraki Kürünüzde kazanç elde etmenin daha zor olmasına neden olur. Günde 8 fincan kahve içen birini tanıyor musunuz ve onlarda çok az etkisi var gibi görünüyor? Reseptörlerin kronik kullanımdan aşağıya düzenlenmesinden dolayı artık bu küçük tekmeyi yapamazlar. Steroidler ve androjen reseptörleri benzer şekilde çalışır. Onlara asla onarım ve kurtarma zamanı verilmezse, potansiyelleri için nasıl çalışmaya devam edebilirler? Basitçe yapamazlar ve çocuklar sık ​​sık vites dişlisini yukarıya çekecek ve reseptörler sular altındaysa hiçbir şey yapmayacaktır. Bu nedenle, köprü dönemini kabul etmek ve doğru tutumla girmek TRT'ye tıbbi olarak ihtiyaç duyulmuyorsa çok daha güvenli bir yaklaşımdır.


Daha önce, yağ yakmakta olan bir kişinin örneğini kullandığımız için bu sefer başarılı bir Hacim küründen yeni gelen birini kullanalım. Rutin ve hacminizin ani bir şekilde değiştirilmesine hiç gerek yoktur ve bu kasınızı vergilendirmeye devam etmek istiyorsanız, o kadar büyük tutun ve mümkün olan en iyi gücü kullanın. Tabii ki, vücut ve kasları harekete geçirmek için rutinleri ve hareketleri her zaman değiştirmek zorunludur, ancak gerçekten sadece bir plana sahip olmakla ve bu planı yürürlüğe sokar.

Diyet

Hepimiz diyetin muhtemelen vücut geliştirme hedeflerine ulaşmanın en kritik yönü olduğunu biliyoruz. Ne kadar steroid alırsanız yapın veya kardiyo yapın, yoksul bir diyet ve yemek yiyen hiçbir şey yoktur. Yukarıda belirtildiği gibi, sistemimizde artık AAS'sız olduğumuz köprü döneminde hata için kesinlikle daha az yer var. Pompalar azalabilir, iyileşme süresi artar ve testosteron ve IGF seviyeleri azalabilir. Ancak, bu, diyetinizin daha fazla aranması gereken zamanı.

Belki de motive olmuyorsunuz, çünkü kür hissi duygusuna artık sahip değilsiniz, ancak diyetinizin yokuş aşağı kalmasına izin veriyorsanız, o zaman kendiniz üzerinde herşeyi zorlaştırıyorsunuz demektir. Diyetiniz üzerinde kontrol sahibi olmak fiziksel güç ya da yetenek gerektirmez; yalnızca yürütmeye ya da yürütmeye karar verdiğiniz kişiselleştirilmiş bir iştir. Olduğu söyleniyor, vücut sadece fiziksel olarak amacınız göz önüne alındığında, bu kadar uzun süre açık kalabileceği için bakım kalorisine geri dönülmesi aklı başında olur. Biraz daha büyüklüğünü korumak isteyenler için, makrolarınız hedefe odaklı olduğu müddetçe, biraz fazla bakım yemeniz kesinlikle kabul edilebilir.

Yiyecek makroları kişiden kişiye değişir, ancak genel olarak, protein günlük gıda alımının en az% 40'ında tutulmalıdır. Protein anabolik kalmamıza yardımcı olur. Kazanımlar bir platoya gelse de, uygun protein alımı azot dengesi ve kas yığılmasına yardımcı olacaktır. Kişiden kişiye diyette büyük bir farklılık var; Ancak aşırı yeme aşırı yorucu. Bu durumda, "Makrolarınıza uyuyorsa" fikri o kadar da kötü değildir. Hedeflerinizle alâkalı olduğu için yiyecek alımınızla tutarlı olduğundan emin olun.

Örnek Bir köprü sırasında diyet (Makrolar)

    % 50 protein
    % 25 karbonhidratlar
    % 25 yağ

200 libre bir erkek için matematik yapalım. Sadece korumaya çalışıyorsanız, kalori cinsinden ağırlık x12'ye ihtiyacınız olacak, bu da 200 x 12 = 2400 olacaktır. 2400 kalorilik artık BMR (bazal metabolik hız), bu da kazançlarınızı bu şekilde kaybetmeyeceğiniz anlamına geliyor Kalori alımı.

Makro arıza

    2400 kalorilik
    % 50 protein = 1200 kalori / 4 = 300 gram protein / gün
    % 25 karbonhidrat = 600 kalori / 4 = 150 gram karbonhidrat / gün
    % 25 yağ = 600 kalori / 9 = 67 gram yağ / gün

Özet: 200 lbs'lik bir erkek için, bir köprü için bir bakım BMR seviyesi 2400 kaloriktir: 300gram protein / 150gram karbonhidrat / günde 67gram yağ.

Takviyeleri

Takviyeler anabolik steroidler olmamasına rağmen, köprü döneminde bize yardımcı olabilecek birkaçı vardır. İlk konuşacağımız amino asitler, özellikle dallanmış zincirli amino asitler (BCAAs). Bunlar temel olarak proteinin yapı taşlarıdır ve birçok nedenden dolayı vücut geliştirmede kullanılırlar. BCAA'nın bazı avantajları:

    Katabolizmasını önle (kas dökümü)
    Artan protein sentezi
    Artmış kas dayanıklılığı ve performansı
    Azalmış kas ağrısı
    Çok uygun maliyetli

Bir çok insan PCT'de ve kapalı kürde kullandığı bir sonraki ek, kreatin. Bu organik asit tükettiğimiz çok sayıda gıdada bulunur ve vücudun birincil enerji kaynağı olan Adenosine Triphosphate (ATP) oluşumunu arttırdığı bilinmektedir. İlginçtir, çok sayıda kreatin türü vardır ve hepsi küçük bir değişime uğramasına rağmen, kreatinin bazı genel faydaları şunlardır:

    Artan enerji ve çalışma kapasitesi
    Kas kütlesi artışı
    Mukavemette artış
    İyileşmenin artması
    Glukoz toleransı iyileştirildi

"Doğal" kalırken çoğunlukla tavsiye edilen diğer bir takviye glutamintir. Aslında, 20 amino asitten biridir, ancak glutamin'in diğer amino asitlerle karşılaştırıldığında önemli farklılıkları vardır. En büyük farklılıklardan biri, vücuttaki kan-beyin bariyerini geçme kabiliyetinden oluşur. Dahası, iskelet kasında da son derece bol miktarda bulunur. İşte bazı glutamin yararları:


Protein sentezi ve metabolizmasının iyileştirilmesi

    Kas dökülmesini önler
    Artan hücre hacmi
    Büyüme Hormonunun Salgılanması
    Iyileştirilmiş iyileşme

Yukarıdakilere ilaveten, köprünün yapamayacağı ek bir piyasa var ve bu HCGenerate. HCGenerate, Fadogia adında bir Batı Afrika bitkisine dayanan bir testosteron güçlendirici ve bir ton diğer test artırıcı maddeler içeriyor. Doğal olarak köprü süresince test seviyelerinizi yükseltmeye yardımcı olur ve daha fazla kazanç elde etmenize ve yeni kazançlar elde etmenize olanak tanır. Hcgenerate hakkında burada okuyun. HCGenerate'nin Faydaları:

    Testosteron düzeylerini doğal olarak artırın
    Prolaktin seviyelerini düşürün
    Östrojen düzeylerini kontrol etme
    LH / FSH etkinliğini arttırın
    Topların boyutunu arttır
    Kurtarma sürelerini azaltın

Son olarak, karbondiğinizde böbreklerinizin fazla mesai yaptığı yaygın bir gerçektir. Dolayısıyla, PCT sırasında ve köprü sırasında karaciğerinizi, böbreklerinizi ve organlarınızı temizlemeniz gerekir. Köprü süresince N2Guard'ı kullanarak bunu yapabilirsiniz. Karaciğerinizin rejenere olmasına, böbreklerinizi yıkamaya ve organlarınızı temizlemenize yardımcı olacak bilimsel olarak kanıtlanmış bir formüldür. N2Guard'ın Faydaları:

    Temiz karaciğer
    Daha sağlıklı böbrekler
    Düşük kan basıncı
    Organ temizliyor
    Su tutma oranını azaltır


Seçici Androjen Alıcı Modülatörleri (SARMS)

SARMS vücut geliştirme dünyasına bir patlama ile girdiğinden, bu tek başına bir makale olabilir. SARMS'in sağlayabileceği pek çok avantaja rağmen, çoğu hala, bu bileşiklerin gücüne inanamıyor; bu, bazı tedarikçilerden yanlış bilgi ve ürün kalitesinin eksikliği ile bağlantılı olabilir. Konuşacağımız birincil SARMS şunlardır: Ostarine (MK-2866), Andarine (S4) ve Anabolicum (LGD-4033).

Not: Cardarine (GW-501516) ve Nutrobal (MK-677) genellikle SARMS olarak düşünülse de, teknik olarak değillerdir. Bununla birlikte, daha da tartışılacaktır.

Osterine ​​(MK-2866)

Osta olarak iyi bilinen Ostarine (MK-2866), köprü yapmak  için en yararlı SARM olacaktır. Kas israfını önlemek için tasarlanmıştır ve son derece etkili anti-katabolik etkilere sahiptir. Bu nedenle birçok PCT'ye dahil edilir, böylece birey kas dökülmesini önleyebilir ve kürden kazanılan kazançlarını sürdürebilir. Doğru dozda kullanıldığında, osterine ​​bastırmaya neden olmaz ve PCT için ve bir köprü sırasında mükemmel bir alet haline gelir. Bu nedenle, doz günde 25 miligram (mg) altında tutulduğu sürece ostarine, bir mola öncesi 12 hafta boyunca kullanılabilir. Ostarine'in sunabileceği bazı potansiyel faydalar:

    Kas kaybını önleyecektir
    Eklem iyileşmesi ve hareketliliği büyük oranda iyileştirilecek
    Anabolik aktivitede bir artış olacak
    Genel refahı artıracaktır

Andarine (S4)

Bu özel SARM doğada osterinden daha fazla androjeniktir, yani daha kuru ve sertleşen bir etki sağlar. SARMS, östrojene aroma yapmazsa da, aşırı dozajlar östrojen seviyelerinde potansiyel bir artışa neden olabilir. Bununla birlikte, dozaj kontrollü tutulursa, andarin köprü süresi boyunca 12 haftaya kadar başarıyla kullanılabilir.

Avantajlarından bazıları:

    Kas sertliği ve kuruluğu
    Anti-katabolik özellikler
    Zayıf vücut kütlesi artışı
    Gözle görülür güç artışı

Anabolik (LGD-4033)

Anabolikum (LGD) en anabolik SARM olarak gösterilmiştir, ancak aynı zamanda en potensiyel bastırmaya neden olan dadır. Bu nedenle, köprü döneminin amacı kürden kurtarmaya ve kazançları korumaya devam etmek olduğundan köprü dönemi boyunca bu SARM'yi kullanmanız önerilmez ve vücudu tekrar kapatmak istemiyoruz.

Nutrobal (MK-677)

Nutrobal (mk677), temelde büyüme hormonu (GH) ve IGF-1 (insülin büyüme faktörü) seviyelerinin salınması üzerinde bir etkiye sahip olduğu anlamına gelen bir büyüme hormonu sekretagogudur. İlginçtir, boğa ağzı, oral olarak uygulanan nispeten yeni bir takviyedir ve doğal testosteron üretimi veya östrojen seviyeleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Bu, köprü döneminde kullanmak için mükemmel bir araçtır. Bazı potansiyel faydaları şunlardır:

    HGH serum seviyelerinde artış
    IGF-1 seviyelerinde artış
    Kas israfının önlenmesi
    Zayıf vücut kütlesi artışı
    İyileştirilmiş uyku ve iyi olma
    İyileştirilmiş iyileşme ve şifa
    Yağ kaybında artış

Cardarin (GW-501516)

Kısacası, Cardarine (GW) bir PPARδ modülatörüdür, bu da metabolizma üzerinde önemli etkileri olduğu ve çok üretken bir şekilde olduğu anlamına gelir. İskelet kasında glikoz alımını arttırma ve metabolik anormallikleri tersine çevirebilme özelliğine sahiptir. Anabolik ve androjenik aktivitesi az olmasına rağmen, köprü süresince kullanılabilecek kadar çok fayda sağlar. Cardarine GW'yi kullanırken şunları bekleyebilirsiniz:

    Yağ kaybında artış
    Artmış kardiyovasküler dayanıklılık
    Artan kas dayanıklılığı
    Kolesterol düzeylerinde iyileşme
    Artan enerji

Köprü Mitleri

Dozaj ne olursa olsun, bir anabolik / androjenik steroid almak doğal bir köprü DEĞİLDİR ve sonuçta iyileşme noktasını engelleyecektir. İnsanlar inanmak isteyen çok sayıda efsane vardır, bu nedenle kazançlarını potansiyel olarak koruyabilirler, ancak bu efsane aslında yanlıştır ve iyilikten çok daha fazla zarara neden olur.

1. EFSANE: Dianabol (Dbol) Köprüsü

Dianabol bir anabolik / androjenik steroiddir ve herhangi bir dozajda doğal testosteron üretimini etkileyecektir. Erkekler kazançlarını korumak için kürler arasında sadece bir kürden ya da dbol kullanarak konuşacaklardır. Bu çok kötü bir fikir çünkü bir kürden asla tam olarak kurtulamayacaksın. 50 miligram (mg) veya 5mgs alırsanız önemi yoktur - sizi kapatacak ve düzelmeye müdahale edecektir. Kan çalışması da dahil olmak üzere çok sayıda çalışma bunun doğru olduğunu kanıtlamıştır.

Yine de, dbol, östrojene karşı yüksek aromatizasyon oranı ve bunun sonucunda elde edilen su tutulumuyla birlikte boy için iyidir, bu yüzden en yaygın köprü mitidir.

EFSANE 2: Düşük doz testinde seyir

Tıbbi olarak öngörülmüş bir TRT'de değilseniz, bunun bir köprü olmasının imkânsızdır. Testosteron enjekte ediyorsanız, hangi dozajda olursa olsun, vücudunuz bu hormonun doğal üretimini durduracaktır. Yüksek testosteron tehlikeleri daha önce tartışılmıştı ve eğer doğal hormon seviyelerini düzeltmek istersen, bu gerçekten bir efsane.


EFSANE 3: Proviron

Anabolik ve androjenik gücün nispeten zayıf olmasına rağmen, Proviron hala doğal hormonal seviyeleri etkileme kabiliyetine sahip olduğu için steroid olarak sınıflandırılmıştır. Bazı çalışmalar, provironun (25mg) bir dozunun baskılayıcı olmadığını, diğer çalışmaların dozajların 50 mg'a kadar güvenli olduğunu göstermiştir. Bu bileşik, havada olanlardan biridir, ancak provironun size tek başına sunduğu şey için kesinlikle buna değmez. Köprü sırasında steroidlerden veya steroid benzeri bileşiklerden uzak durmalısınız.

EFSANE 4: HCG

İnsan Koryonik Gonadotropin'i anlamına gelen HCG bazen köprüleme için bir ilaç olarak düşünülür. Ancak, öyle değil. HCG hamile kadın idrarından alınan bir maddedir. Çoğu durumda, iyileşmeyi engelleyen östrojeni arttırır.


Sonuç

Zihniyetten ek kullanıma kadar değişen doğal bir köprünün sayısız bileşeni vardır. İşte, baskıcı olmayacak ve tutulan kazançların daha yüksek bir yüzdesine izin verecek bir ek köprü örneği. Yan notta, PCT'den sonra, uygun bir iyileşmenin sağlandığından emin olmak için kan testi  yapılması önerilir.


Hafta
Cardarine
Osta
MK-2866
Nutrobal
HCGenerate
N2Guard
Creatine
1
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
10grams/Her Gün
2
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
10grams/Her Gün
3
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
10grams/Her Gün
4
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
10grams/Her Gün
5
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
10grams/Her Gün
6
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
10grams/Her Gün
7
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
20grams/Her Gün
8
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
20grams/Her Gün
9
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
20grams/Her Gün
10
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
20grams/Her Gün
11
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
20grams/Her Gün
12
20mgs/Her Gün
12.5mgs/Her Gün
25mgs/Her Gün
5caps/Her Gün
5caps/Her Gün
20grams/Her Gün

Tabii ki, köprü sırasında kullanılabilir diğer takviyeleri vardır, ancak burada seçilen olanlar kas kütlesi tutmak ve vücudun anabolik tutulması çok iyidir. Üstelik, bu süre zarfında balık yağı ve normal multivitaminleriniz gibi diğer destekleri tavsiye ederim. Köprünün başarısını belirlemedeki en önemli faktör bir plana sahip olmak ve uygulamaktır. Zihniyet, motivasyon ve tutarlılık, bundan kaçmak için gerçek faktörlerdir. Kürünü bitirip çalışmaya devam ederseniz, yiyin ve eğitirseniz, yalnızca kendinize olan güveni ve kendine güveninizi artırmazsınız; ancak steroidlerden uygun bir mola vererek sağlığınızı önemli ölçüde artıracaksınız. Son olarak, başarılı bir düzelme ve köprüden sonra başka bir Küre başlamak isterseniz, reseptörleriniz iyileştiğinden sonraki Kürünüz daha da iyi olacaktır; bedeniniz ve zihniniz başarılı olması için tasarlanmıştır.





Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.