Saturday, September 2, 2017

Steroidlerle ile Kilo Kaybı

Steroidlerle ile Kilo Kaybı 

Steroidler kilo vermeye yardımcı olabilir mi? Çoğu insan, anabolik steroidleri atletlere ve vücut geliştiricilerine zayıf kas kütlesi kazandıran maddeler olarak tanır. Bununla birlikte, doğru steroidler ve doğru diyet ve egzersiz planıyla steroidlerle kilo vermek mümkündür. HGH ve bronkodilatörler gibi diğer bileşikler de vücut geliştiricileri arasındaki kilo kaybı için ortak bileşiklerdir.

Hangi Steroidler Zayıflamayı Teşvik Ediyor?

Anabolik steroidlere gelince, genellikle iki tür vardır. Birinci grup son derece androjeniktir; Bu steroidler hacim ve ağırlık katar. Bu süreçte, aynı zamanda östrojene dönüşürler; bu da vücuda su tutması ve vücut yağını aynı anda kazanmasına yardımcı olur. Oldukça androjenik steroidlerin örnekleri Dianabol ve Deca Durabolin'dir. Daha az androjenik derecelendirmeye sahip steroidler aslında vücudu "kurutur" ve fazla sıvı ve vücut yağını boşaltmaya yardımcı olur. Bazı harika örnekler Winstrol ve Anavar'dır.

Vücut Yağını Kaybetmekle Kilo kaybetmek

Göz önünde bulundurulması gereken bir diğer husus da aslında kilo vermek mi yoksa vücut yağını mı azaltmak isteyip istemediğiniz. Örneğin, 95  kilo ağırlığındaysanız ve% 10 vücut yağınız varsa, ancak kas eklemek ve vücut yağını% 6'ya düşürmek isterseniz, bu işlemde ağırlık kazanırsınız. Kas yağdan daha fazla kütledir ve bu nedenle daha ağırdır. Bu, sonunda daha yalın ve daha tonlanmış olabileceğiniz anlamına gelir; ancak aslında birkaç kilo alırsınız. Kilo vermek için steroid içeren bir yağ yakma kürüne  başlamadan önce kilo sınıfınızı dikkate alın. Gerçekten beş kilo  düşmeniz gerekiyorsa, farklı bir bileşik türü için anabolik steroidlerin dışına bakmak isteyebilirsiniz.


HGH

HGH, yağ yakma ve atletlerin kilo verme yetenekleri nedeniyle atletik dünyada popülerdir. Bu bir steroid değildir; Bunun yerine, önemli miktarda yağ yakma potansiyeli olan bir peptid hormondur. HGH ile ilgili tek gerçek sorun, hedeflerinize ulaşmak için birkaç ay boyunca kullanmanız gerektiğidir. Bununla birlikte, bu uzun süreli kullanımda, istediğiniz sonuca ulaşmak için yalnızca düşük bir doz gerekir. HGH, kilo vermek için acelen olan sporcular için değil, en iyi ve en uzun süren sonuçlardan bazılarını sağlar.

Clenbuterol, Albuterol ve Efedrin

Clenbuterol (Clen), Albuterol ve Efedrin, bronkodilatör olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir. Bu ilaçlar, solunum yollarını açmak ve oksijen açısından zengin kan akışını daha iyi iletmek için vücudun belirli reseptörleri ile reaksiyona girer. Yan etki olarak, hücrelerdeki mitokondriyayı ısı üretmek için uyarırlar; bu da vücudun sıcaklığını metabolizmayı uyarmak için yeterince yükseltir. Düşük kalorili bir diyet ve bol egzersizin yanısıra, bu bileşikler vücut geliştiricileri arasında gerçek kilo kaybı kahramanlarındandır. Clenbuterol, bu üçünün en güçlüsüdür.


Steroidlerle kilo vermeniz mümkündür, ancak yalnızca doğru steroidleri sıkı bir diyet ve egzersiz programı ile kullandığınızda mümkündür. Gerçek yağ kaybı için uzun süre HGH veya bir Clenbuterol küründen  daha etkili olur.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.